DEL 1: Sneaker Event Sammen Med Grisk

DEL 1: Sneaker Event Sammen Med Grisk


3 minutters læsning

Vi afholdte vores første event d.12 juni, hvor vi sammen med Grisk, High End Outlet og Twelve Pieces slog hovederne sammen og sparkede op for det vildeste event. Det startede ud kl 14:00 d.12 juni, hvor dagen blandt andet bød på handel med sjældne limited edition sneakers og den nyeste kollektion fra Twelve Pieces. 

Der skulle ske noget i Aarhus efter mange måneders restriktioner, derfor valgte vi at stable et event med gode tilbud på benene. Om der skulle handles den nyeste Yeezy Slide "Core" til ferien sydpå eller blot sludres var underordnet. Fælles for alle på dagen var nemlig at der skulle være tilbud, og vi skulle have en hyggelig dag. Derfor inviterede vi sammen med Grisk ned til en dag med gang i DJ pulten, og ikke mindst gode snakke og tilbud.




Der blev udloddet premier

I løbet af dagen blev der udlovet gavekort til en værdi af DKK 10.000 til blandt andet Street Bill, High End Outlet og Grisk Tattoo. Der var mulighed for at købe drikkelse under eventet, og Danmark skulle spille EM kamp mod Finland samme dag. Overordnet var der derfor ingen undskyldning for ikke at dukke op. Med så stor en success ved første event, har vi derfor valgt at afholde et event en gang månedligt fremover. Det skulle være det samme princip med gode tilbud og en hyggelig stemning, dog med nyt sortiment fra andre brands fra tid til tid. Vi vil løbende gøre opmærksom på disse event på vores Instagram og Facebook - så skal du med fremover, kan du blot følge med der.



Hvornår er næste event?

Vores næste event er allerede nu i gang med at blive sat op, derfor vil det næste lagersalg finde sted engang i August måned. Så kom og gør et godt køb, det gælder i særdeleshed, når det er svært ikke at savle over de nyeste Nike Dunk Low "Michigan State" eller de friskeste Nike Air Jordan 1 Low "All-Star".

Vi glæder os til at se jer!

Bedste Hilsner,

Holdet bag Street Bill

« Tilbage til Blog