Vores nye lookbook - en sand inspirationskilde!

Vores nye lookbook - en sand inspirationskilde!


2 minutters læsning

Et af de nyeste initiativer, vi har taget hos Street Bill er vores lookbook. Den er lavet med formålet om, at kunne inspirere og vise hvilke outfits, men særligt hvilke bukser, vi mener, de forskellige sneakers kan bæres med. Vi tænkte den ville gøre købsprocessen mere ligetil, i og med der nu er mulighed for, at se de forskellige sneakers på fødderne, forinden du køber dem. Det kan nemlig være vanskeligt altid at forestille sig skoene on-feet baseret på de produktbilleder, du finder på siden. 

Flere fordele

Det er langt fra kun det at kunne vise vores brede sortiment kombineret med en række outfits, som vores lookbook sørger for. Billederne tager vi i vores fotostudie, hvilket også giver os muligheden for at fremhæve detaljerne på skoene. Detaljer, som ikke er lige lette at vise gennem produktbilleder, hvorfor vi er ekstra tilfredse med udfaldet at vores lookbook. Forneden her kan du se et eksempel på en Air Jordan 1 Mid, hvor vi har fremhævet det populære Air Jordan Wings logo, der skiller sig ud fra resten af en ellers basisk model. 



Pointen og budskabet bag

Vi har et håb om, at vores kære kunder vil benytte sig af vores lookbook, når der hersker den mindste tvivl om, hvorvidt et par sneakers vil se godt ud med denimjeans, cargobukser eller noget helt tredje. Vi sørger for der tæt på dagligt bliver tilføjet et nyt par sneakers til vores lookbook, således mest muligt af vores sortiment er at finde derinde.

Husk også..

Hvis du ikke kan finde de sneakers, som du har brug for at se on-feet i vores lookbook, kan du altid rette en henvendelse vores vej, hvortil vi vil prøve at imødekomme din forespørgsel bedst mulig. Der er dog en betydelig del af vores sortiment, som er på bestilling, hvorfor vi ikke har mulighed for at inkludere dem i vores lookbook. 

« Tilbage til Blog