En legeplads med sneakers - vores nye fotostudie!

En legeplads med sneakers - vores nye fotostudie!


2 minutters læsning

Vi har fået vores helt nye fotostudie, som vi kan bruge til alle vores fede sneakers! Vi er stadig ved at lære, hvilket også afspejles i det output, vi har produceret, MEN vi elsker at lege med det, så det er kun et positivt tegn. 

Seneste udpluk fra fotostudiet

Forneden ser du vores seneste reel, hvor vi har stylet et par Nike Dunk Low "Two Tone Grey", og vi blev meget glade for resultatet. Den gode belysning og overordnede settings gør fotostudiet til det oplagte sted, at vise vores store sortiment frem. 

Du kan finde vores reel ved at trykke her!

Men også meget andet

Deruodver fungerer fotostudiet også som et klasse sted at tage billeder. Vi har virkelig formået at sætte produktet i fokus på en behagelig måde. Det har eksempelvis ført til billedet forneden, som vi selv er ret stolte af. Det svære element i at bruge stedet til fotografing er manglen på rekvisitter, det har vidst sig at være en vaskelig opgave kontinuerligt finde nye objekter, der kan blandes sammen med skoene. Vi mener, rekvisitter er en essentiel del eftersom en kold baggrund som grå, kombineret med produktet alene ikke er fyldestgørende nok. Det skal være livligt og inspirerende at kigge på billedet.



Vi glæder os til mere arbejde bag kulissen

Vi ser meget frem til hele tiden at forbedre det content, som vi fremover kommer til at producere i store mængder. Vi vil gerne gøre det spændende og fedt at følge med i den vilde sneaker verden. Derfor har vi i sinde at inddrive så mange forskellige, farverige og ikoniske modeller i vores shoots. 

Hvis du er usikker på, hvordan et specifikt par sneakers fra vore sortiment ser ud on-feet, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi kigger på alle forespørgsler, og vil prøve at komme så mange til gode som muligt. Det kan nemlig vise sig at være et afgørende element i købsprocessen, at se hvordan skoene ser ud båret.


Nike Dunk Low "Two Tone Grey"

Nike Dunk Low

1.399,95 kr

Nike Dunk Low "Two Tone Grey" er en sko, der skiller sig ud med sin elegante og kontrastfyldte farvesammensætning. Denne sneaker kombinerer to nuancer af grå for at skabe et stilfuldt udseende, der passer perfekt ind i både casual og… læs mere

Føj til kurv


« Tilbage til Blog