Vores Fysiske Butik - Thorvaldsensgade 33a

Vores Fysiske Butik - Thorvaldsensgade 33a


2 minutters læsning

Som flere efterhånden har bidt mærke i, på både Instagram (@streetbill_dk) og andre sociale medier, har vi igennem længere tid skudt videomateriale, afholdt events og vist stories fra vores fysiske butik, som har lokationen Thorvaldsensgade 33a, 8000 Aarhus C. 



I starten af april besluttede vi at være en del af en fysisk lokation i det kreative univers, Grisk. Det var simpelthen ikke nok at være til stede online, fordi vi ikke kunne føre en dialog på samme måde og vise vores brede sortiment frem. Der skulle derfor ske noget helt nyt, hvilket der i den grad gjorde. Vores fysiske butik er kendetegnet ved at være usammenlignelig med nogen anden butik i hjertet af Aarhus. Det skyldes at butikken ikke er fintformet, men derimod rummer store mængder af rå indretning, som indeholder; solidt betongulv, kunst overalt på væggene og ikke mindst de mest limited edition sneakers, som er fordelt rundt på overfladerne og samtidigt er på display langs væggene. Indretningen og blandingen af sjældne sneakers, kunst og enestående tøj fra blandt andet Twelve Pieces og Ball giver butikken enormt meget kant og dermed en overdrevet lækker atmosfære. 



Butikken byder på mange forskellige modeller, som vi også tilbyder på hjemmesiden heriblandt Nike Dunks, Air Jordan 1's m.m.. Der er derfor rig mulighed for at finde lige dit ønskede par limited sneakers i butikken, det gælder om end, det er den helt hardcore Nike Air Jordan 1 Low X Travis Scott X Fragment Design eller den nyeste Nike Dunk Low "UNC".


Nike Dunk Low "UNC"

Nike Dunk Low

1.399,95 kr

En super eftertragtet og sjælden Nike Dunk Low "UNC" er landet i en populær colorway. Den blå og hvide farvekombination er ekstrem varm, hvilket også er grunden til skoens popularitet både iblandt kvinder og mænd. Vi forudser at disse Dunks… læs mere

Føj til kurv


Vi sørger så vidt muligt for altid at have det rigtige sortiment på lager. Skulle det dog være tilfældet, at du ikke kan finde dit ønskede par sneakers, skal du alligevel være velkommen til at komme forbi butikken, om end det er for at finde den rigtige størrelse, eller forudbestille et par sneakers er underordnet. Vi vil glæde os enormt meget til at hjælpe dig.



« Tilbage til Blog