Sådan vælger du den rigtige Nike Dunk sneaker!

Sådan vælger du den rigtige Nike Dunk sneaker!


4 minutters læsning

Sådan vælger du den rigtige Nike Dunk sneaker: En guide til pasform, størrelse og meget mere!

Når det kommer til at købe sko, tager de fleste af os det for givet. Der er trods alt så mange muligheder derude, at det kan føles som om, at processen er mere besværlig, end den er værd. Men at købe det rigtige par Nike Dunk sneakers kan virkelig ændre den måde, du bruger dem på. Endnu vigtigere er det, at finde det rigtige par sneakers kan også forbedre dit spil. I denne artikel gennemgår vi alt det, du skal vide, hvis du ønsker at købe dit første par Nike Dunk sneakers. Vi forklarer, hvordan du vælger den rigtige Nike Dunk-sneaker, og vi giver dig tips til, hvordan du tilpasser størrelsen, tilpasser dit par og meget mere. Lad os komme i gang.

Det skal du vide, før du køber en Nike Dunk

Nikes signatursneaker, Dunk sneakeren, er uden tvivl en af de mest populære på markedet. Og det er der en god grund til - den er super komfortabel, let og overkommelig. Men Nike Dunk er også berygtet for de utallige pasforms-, størrelses- og farvemuligheder, der findes. Så hvordan vælger man det rigtige par? Lad os først gennemgå alt det, du har brug for at vide om Nike Dunk-sneakeren.

Nike Dunk pasformsguide

Pasformen på en Dunk-sneakeren svarer til den på en gadesko. Med andre ord er den ikke overdrevent formel eller sporty. Hvis du er vant til at gå i jakkesæt og slips på arbejde hver dag, kan pasformen på en Nike Dunk sneaker føles lidt skæv. Men stol på os - den vænner sig til den med tiden, og du vil være glad for, at du har foretaget skiftet.

Hvis det hjælper, så tænk på pasformen på en Dunk-sneakeren som værende mere afslappet end et par almindelige sneakers. Den er ikke baggy eller sjusket, men den er heller ikke stram eller restriktiv. Med andre ord, den er lige tilpas!


Nike Dunk Low "Michigan State"

Nike Dunk Low

4.199,95 kr

Her ser du en af de mest populære Nike Dunk Low i 2021. Skoen har en dæmpet grøn farve kombineret med en hvid swoosh samt hvide paneler. Er den også din favorit? Vi synes i hvert fald den har kæmpe… læs mere

Føj til kurv


Nike Dunk størrelsesguide

Du bør altid købe dine Nike Dunk sneakers i henhold til deres størrelsesguide. Dette vil hjælpe dig med at vælge den rigtige sneakerstørrelse og give dig en idé om, hvilken bredde/længde-kombination der er bedst for dig.

Som du måske har gættet nu, er der et par forskellige sneaker pasforme at vælge imellem på modellen. Nike Dunk Low og Nike Dunk High specifikt, og de er henholdsvis bedst egnet under forskellige kriterier, som du kan læse mere om forneden.

  • Low er bedst til folk, der ikke bryder sig om en høj silhuet, men en lav-top. Derudover er den genial til hverdagssbrug.
  • High er bedst til personer, der måske er mere sporty i deres fritid og har brug for mere ankelstøtte, som den høje krave tilbyder.

De samme kriterier gør sig gældenden på Air Jordan 1, der er dog en væsentlig forskel, nemlig at Air Jordans fortsat bliver designet i rigtig basketball stil. Det betyder at pasformen er markant anderledes, og netop dette vil vi i et fremtidigt blogindlæg komme nærmere.

Hvad er de bedste Nike Dunk Sneakers til basketball?

Hvis du er på udkig efter et par nye sneakers, har vi en anbefaling til dig! Hvert par Nike Dunk sneakers giver dig komfort og støtte, hvilket gør det til et par fantastiske sneakers til at have på, når du træner eller spiller. Vi mener, at denne type sneakers er nogle af de bedste muligheder på markedet, og de er perfekte til alle.

📸: xprettylittlekicks

« Tilbage til Blog