Sådan Undgår Du Sneaker Creases | Læs Alt Her

Sådan Undgår Du Sneaker Creases | Læs Alt Her


3 minutters læsning

Sådan undgår du sneaker creases:

Du har sikkert prøvet det før.. Du køber et par nye sko, og allerede efter at have gået i dem et par gange begynder de stille og roligt at crease. Stort set alle foretrækker at deres sko bliver ved med at se nye ud. Hvis du er en af disse mennesker skal du endelig fortsætte med at læse.

Hvorfor creaser dine sneakers? 

Dine sko creaser fordi de er designet til at kunne bøje sig, når du går rundt. Det er typisk lædermateriale, som hurtigt bliver creaset, hvilket næsten er et uundgåeligt materiale, når man køber limited edition sneakers. Stort set alle Air Jordans er konstrueret i lædermateriale, dog med visse undtagelser som eksempelvis afspejles på Nike Air Jordan 1 Mid "Carbon Fiber" samt Nike Air Jordan 1 Mid "Turf Orange", hvor det er carbon der er det dominerende materiale.


Nike Air Jordan 1 Mid "Carbon Fiber"

Nike Air Jordan 1 Mid

2.799,95 kr

Sort og hvid går sjældent galt sammen, det er også vores holdning på denne Air Jordan 1 Mid Carbon Fiber. Det er også den ideelle sneaker til hverdagsbrug, sådan er det faktisk med de fleste Air Jordans. … læs mere

Føj til kurv


Gode råd til skopleje:

Når du køber et par nye sko er det vigtigt du plejer dem, således de holder længere.

  • En god måde at beskytte dine sneakers er at imprægnere dem. Dette beskytter dem mod vand, fugt og snavs. 
  • Det er en god idé er putte et shoetree/skotræ i dine sko efter brug eller når du ikke går i dem. Dette gør at skoen bibeholder sin form og holder længere.
  • En anden ting er at bruge Sneaker Shields, som er en støtte mekanisme, der indsættes under tå arealet på dine sneakers for at forhindre creases.   

Sådan kan du fjerne de værste sneaker creases:

Oftest kan det være en dyr hobby at samle på eksklusive og sjældne sneakers, derfor er det dejligt at have en guide tilgængelig for bedre at kunne forhindre dele, som hurtigere gør din sneakers ikke længere er funktionelle.

Der er dog en metode til at fjerne de værste sneaker creases, det eneste du skal bruge er en våd klud samt strygejern.

  1. Du gør kluden våd, ikke for meget og heller ikke for lidt.
  2. Derfra placerer du kluden henover tå arealet hvor creases opstår.
  3. Herfra bruger du strygejernet til blidt at stryge henover kluden af flere omgange.

Disse 3 steps vil mindste mængde af creases meget. Det skyldes at kludens våde overflade trækker ned i læderet, hvor varmen fra strygejernet derfra jævner ulighederne og wupti - så er dine sneakers fresh igen!

Vi håber I tager brug af guiden, det kan betale sig!

De bedste hilsner

Holdet bag Street Bill

« Tilbage til Blog