Sneakers Århus | Læs Om Vores Fysiske Butik Her

Sneakers Århus | Læs Om Vores Fysiske Butik Her


3 minutters læsning

Magasinet AarhusInside har været nede ved vores sneakers butik Århus, for at lave et interview omkring vores unikke butik samt det kreative fællesskab, som Street Bill er en del af. AarhusInside giver læseren større indsigt i de mange muligheder, som Århus kan tilbyde. Om du er til barer, kultur, restauranter eller naturen i Århus, så er der rig mulighed for at læse omkring disse emner. Ønsker du at få mere information omkring de enkelte specifikke steder, anbefaler vi klart at du tager et kig ind på Nyiaarhus.


Sneakers Århus Fysisk Butik


Hvad står der i indlægget?

I indlægget omkring Street Bill kan du læse om, hvordan det som ung i Århus er at drive en webshop samt en fysisk sneakershop i Århus. Vores butik ligger i et lille fællesskab kaldet GRISK, hvor der også er mulighed for at købe et helt outfit sammen med vores udvalg af eksklusive sneakers. 

Street Bill er den eneste fysiske sneaker butik i Århus, som forhandler og tilbyder eksklusive sneakers. Her sætter vi en dyd i at yde en god oplevelse for vores kunder. For os er det vigtigt, at servicen er helt i top, og derfor står vi altid til rådighed, hvis du har brug for hjælp til at finde den rigtige størrelser, har spørgsmål omkring en specifik model eller noget helt tredje. Noget som er atypisk for butikker som sælger dyre eksklusive sneakers, er at du netop kan prøve modellen på, inden du køber den, dog i kontrollerede forhold. Derudover kan du bestille et par hjem fra vores webshop, prøve den på og benytte dig af dine 14 dages returret, hvis skoen nu ikke skulle passe som den skal.  

Når man træder ind i butikken, kan man se at den ikke er indrettet som din typiske skoforhandler. Indretningen er nemlig præget af en masse livlig kunst, som er med til at give stedet godt med liv. Udsmykningen er meget rå og passer sammen med de forskelige modeller af Nike Air Jordan 1, Nike Dunk, Nike Air Jordan 4 og mange flere, som både kan købes online, men også i vores fysiske butik.

Da vi hele tiden prismatcher med vores konkurrenter, har vi ingen prisskilte på produkterne i butikken. Priserne bliver opdateret 4 gange dagligt, så vi altid er sikre på at kunne tilbyde fordelagtige priser til vores kunder, hvad end om du shopper online eller i vores fysiske butik. 

Læs hele artiklen om Street Bill

Desuden kan du i artiklen læse om forholdet mellem os som ejere, hvor vi har mødt hinanden samt lidt om vores forskellige baggrunde. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os via chatten i højre side på hjemmesiden, hvor vi oftest svare inden for få minutter. 

Læs den fulde artikel fra AarhusInside magasinet.


Street Bill Sneakers Århus


« Tilbage til Blog