Anna Johansson: Samarbejde DEL 2

Anna Johansson: Samarbejde DEL 2


2 minutters læsning

Vores første samarbejde med Anna Johansson var en kæmpe success. En stor mængde af hendes følgere viste stor interesse i de limited edition sneakers, som vi sælger. Derfor valgte vi at slå os sammen med hende igen, det var dog forbeholdt til udelukkende en rabatkode, hvoraf hendes følgere kunne spare fragten ved kassen (ANNABJORK).

I forbindelse med samarbejdet havde Anna valgt at prøve sig af med den noget omtalte Nike Air Jordan 1 Mid "Shadow", som klart er en af vores bestsellers. Air Jordan 1 Mid modellen blev udgivet i 2020 og indeholder et mix af Smoke Grey, hvid og sort der gør den svær ikke at kastede øjnene efter, når du ser den på gaden.


Nike Air Jordan 1 Mid "Shadow"

Nike Air Jordan 1 Mid

2.399,95 kr

STAND: DS - helt nye BLEV UDGIVET I: 2020 FARVEKOMBINATION: BLACK/MEDIUM GREY-WHITE ER DU I TVIVL OM STØRRELSEN: Skriv en besked til os Størrelser markeret i parentes "()" er forudbestillinger, hvilket betyder der typisk går 6-9 dage før afsendelse.… læs mere


Anna havde førhen bekendtgjort, at hun gerne ville prøve sig af med Nike Air Jordan 1 Low modellen, men at det blev Air Jordan 1 Mid versionen er særdeles forståelig. Silhuetten er formegentligt den Air Jordan 1 Mid model, der har været mest eftertragtet i løbet af år 2021. Dette skyldes naturligvis den stigende interesse efter et billigere alternativ til Nike Air Jordan 1 High modellen, der gjorde mange sneakerheads søgte hen til Nike Air Jordan 1 Mid, grundet et højere produktionsniveau, som gør prisen på modellen yderst overkommelig.Teamet bag Street Bill synes det er utrolig fedt, der langt om længe er kommet en stor interesse efter Jordan 1 Mid modellen. Det skyldes at de forskellige udgivelser kommer i det mest unikke design og flotte farvekombinationer.
Der er vitterligt noget for enhver smag, det gælder om du enten er til lyseblå farvekombinationer i form af Nike Air Jordan 1 Mid "University Black White" eller en helt nuanceret grå kaldet Nike Air Jordan 1 Mid "Smoke Grey". Derfor er det, ifølge os, på tide at Air Jordan 1 Mid serien får noget længe ventet opmærksomhed, da den kontinuerligt overrasker gang på gang.


Nike Air Jordan 1 Mid "University Black White"

Nike Air Jordan 1 Mid

2.599,95 kr

STAND: DS - helt nye BLEV UDGIVET I: 2021 FARVEKOMBINATION: ROYAL/BLACK-WHITE ER DU I TVIVL OM STØRRELSEN: Skriv en besked til os Størrelser markeret i parentes "()" er forudbestillinger, hvilket betyder der typisk går 6-9 dage før afsendelse.… læs mere


« Tilbage til Blog