Sneaker Interview: Anna Johansson

Sneaker Interview: Anna Johansson


3 minutters læsning

Vi indgik et samarbejde med Anna Johansson, og i den anledning stillede vi hende en række spørgsmål, som omhandler hendes valg af sneakers og generelle præferencer. 
Som det fremgår på billederne er Anna iført den populære Nike Air Force 1 "Coconut Milk", som virkelig er et hit for tiden. Om det skyldes den formidable sammensætning af farver, det stilrene design eller sommer solens stråler, valgte vi blandt andet at undersøge.Det første spørgsmål lød derfor på, hvorfor det netop var denne model hun godt kunne tænke sig. Anna svarede: "Den flotte overgang af bløde farver var virkelig appellerende, derudover var der mange fede detaljer, og så må jeg nok erkende, at det bare er min absolut yndlings sneaker". Det var derfor en blanding af de nuancerede farver og det pæne design, som fik Anna til at vælge den kokosnødfarvede Nike Air Force 1 "Coconut Milk"

Det førte os videre til vores næste spørgsmål, som lød på hvad præcist hendes sneaker rotation består af og hvorfor. Anna var ikke bleg for at meddele: "Min rotationen for tiden består udelukkende af Nike Air Force 1 i en masse forskellige farver, simpelthen fordi den er så komfortabel og går til mere eller mindre alt i mit klædeskab".

Nike Air Force 1 modellen er en vildt eftertragtet sneaker og bliver udsolgt gang på gang, derudover er Nike suveræne til at sætte lidt gang i modellen igennem nogle særdeles unikke releases, heriblandt kan Nike Air Force 1 Pixel "Desert Sand" belyse hvor detaljeret og unikt et release kan blive.


"Min rotation for tiden består udelukkende af Nike Air Force 1 i en masse forskellige farver" - Anna Johansson"Det sidste spørgsmål handlede om, hvorvidt der var udsigt til at hun fremover ville inkorporere andre modeller i hendes sneaker rotation. Anna klargjorde. at hun har sat øjnene på Nike Air Jordan 1 Low serien, fordi den kommer i så mange enestående farvekombinationer. Derudover er den ligesom Nike Air Force 1 en lav model, der gør den super oplagt til hverdagsbrug.Nike Air Force 1 "Coconut Milk"

Nike Air Force 1

3.199,95 kr

STAND: DS - helt nye BLEV UDGIVET I: 2021 FARVEKOMBINATION: SAIL/SUMMIT WHITE/WHITE/COCONUT MILK ER DU I TVIVL OM STØRRELSEN: Skriv en besked til os Størrelser markeret i parentes "()" er forudbestillinger, hvilket betyder der typisk går 6-9 dage før afsendelse.… læs mere


« Tilbage til Blog