Samarbejder Adidas og Kanye om Yeezys igen?

Samarbejder Adidas og Kanye om Yeezys igen?


3 minutters læsning

Siden 2015 har Adidas og Kanye West (Ye) haft et samarbejde. I slutningen af 2022 blev dette samarbejde droppet, da Kanye igen kom med en række kontroversielle udmeldinger som Adidas ikke kan stå inde for. Derfor blev produktionen af Yeezys stoppet med øjeblikkelig virkning.

Kanye.

Kan det virkelig passe?

Dog går der rygter om at Adidas X Yeezy samarbejdet måske bliver stablet på benene igen. At Adidas vil sælge Yeezys igen kan skyldes deres store pengetab efter produktionen af alle sko af mærket Yeezy blev stoppet og at de har rigtig mange sko på lager som vil gå til spilde.

Den 11. maj 2023 postede YEEZY MAFIA, som er en uofficiel "all things Yeezy" twitter account, at Adidas vil begynde at sælge Yeezys igen. Derudover lød opslaget på, at en del af indtægten vil gå til internationale organisationer og at Kanye vil få 15% kommission på de solgte Yeezy varer.

Dette er ikke blevet bekræftet af hverken Adidas eller Kanye West selv, så tiden må vise, om det virkelig er sandt.

Adidas og Kanye

Et ikonisk nyt samarbejde

Der er ingen tvivl om, at fans af både Adidas og Kanye West er spændte på en potentiel genforening mellem de to ikoniske navne. Selvom der endnu ikke er offentliggjort nogle konkrete detaljer eller udmeldinger om et kommende samarbejde, er fans allerede begyndt at fantasere om, hvilke spændende produkter der måske er i vente. Vil der være nye ikoniske sneakers? Eller en udvidelse af Yeezy-universets produktkategorier?

En ting er sikker: Et nyt samarbejde mellem Adidas og Kanye West vil få folk op af stolene! Vi hos Street Bill er i hvert fald spændte på, om rygterne er sande og bliver til virkelighed.

virkelighed

Hvilke Yeezy modeller findes?

De ikoniske Yeezy modeller er den perfekte blanding mellem performance sneakers, high fashion og street-style. Deres udseende er en sand oplevelse af stil og unikke detaljer.

Farvepaletten, der anvendes i Yeezy-designs, er typisk dæmpet og neutral. Jordfarver som beige, grå, oliven og brun dominerer, hvilket bidrager til et minimalistisk udtryk og gør det nemt at kombinere skoene med forskellige outfits. Det lader skoenes vilde former og udtryk tale for sig selv.

Ved at vælge et par Yeezy-sneakers tilføjer du ikke kun stil til din garderobe, men også et stykke modehistorie. 

Hos Street Bill finder du et bredt udvalg af de eftertragtede Yeezy sneakers.

Klik her og udforsk Yeezy modellerne.

« Tilbage til Blog