Nike Air Jordan sko: En kort historie om mærket

Nike Air Jordan sko: En kort historie om mærket


4 minutters læsning

I 1984 førte Michael Jordan Chicago Bulls til en ubesejret sæson og et NBA-mesterskab. Det var det første af seks mesterskaber for Jordan i løbet af sin karriere som spiller. Nike Air Jordan-serien af basketballsko er vokset gennem årene. Sneakeranalytikere mener, at Michael Jordan og hans team designede Air Jordan-skoene af to grunde: for komfort og for stil. Disse to grunde gør Air Jordan-skoene populære. MJ bar Air Jordan-skoene i begge sine spilleperioder med Chicago Bulls og med Washington Wizards. Ifølge Jordan er Air Jordan-skoene et must-have for alle basketballspillere. MJ har modtaget en masse kritik gennem årene for sin kærlighed til Air Jordan-skoene. Men mange af nutidens bedste NBA-spillere bærer Air Jordan-sko eller har stået model til skoene i deres reklamer. Lad os tage et kig på Air Jordan-skoene, og hvordan de blev så populære.


Nike Air Jordan 1 High "Royal Toe"

Nike Air Jordan 1 High

2.199,95 kr

Vi ser ofte et Royal release fra Air Jordan brandet. Denne gang på en AJ1 High, som faktisk er udført til perfektion. Den smukke farvekombination gør det svært ikke at agere. Vi anbefaler denne Air Jordan 1 til dig, som… læs mere

Føj til kurv


Historien om Air Jordan begynder i 1984

I 1984 førte Michael Jordan Chicago Bulls til et NBA-mesterskab. Air Jordan-skoene blev hurtigt et populært mærke, efter at MJ havde dem på i den sidste kamp i sæsonen. Det var det første af seks mesterskaber for Jordan i løbet af hans karriere.

Air Jordan-serien af basketballsko er vokset gennem årene. Sneakeranalytikere mener, at Michael Jordan og hans team designede Air Jordan-skoene af to grunde: for komfort og for stil.

Disse to grunde gør Air Jordan-skoene populære.

MJ bar Air Jordan-skoene i både sin spilletid med Chicago Bulls og med Washington Wizards. Ifølge Jordan er Air Jordan-sko et must-have for alle basketballspillere. MJ har modtaget en masse kritik gennem årene for sin kærlighed til Air Jordan-skoene. Men mange af nutidens bedste NBA-spillere bærer Air Jordans eller har stået model til dem i deres reklamer.

Hvad er Air Jordan-serien af sko?

Air Jordan-serien af sko er en serie basketballsko designet af Michael Jordan. Skoene blev udgivet i 1985 og har lige siden været populære blandt både sportsentusiaster og almindelige forbrugere. Air Jordan-serien er blevet en vigtig del af sneaker-kulturen. Air Jordan-skoene er også blevet anbefalet af mange professionelle atleter, herunder NBA-stjernerne Dwyane Wade og Lebron James.

Air Jordan sko: et must-have til garderoben

Air Jordan-sko er populære på grund af deres komfort og stil. Skoene fås i en række forskellige stilarter, farver og materialer. Nogle af de mest populære modeller af Air Jordan-sko omfatter Air Jordan XX8, Air Jordan 11 Concords og Air Jordan 5 Retro.

Air Jordan-linjen blev skabt af Nike for at blive båret af Michael Jordan i 1984, da han førte Chicago Bulls til en ubesejret sæson og en NBA-mesterskabstitel. Med alle disse funktioner er det ikke underligt, hvorfor de blev så populære.

Nike har haft stor succes med disse sko: ifølge magasinet Forbes solgte Nike sneakers for 3 milliarder dollars alene i 2015! Hvad gør disse sko så populære? Folk ønsker at bære dem, fordi de ser cool ud, og fordi de er komfortable.

Vandtæt sko? Hvorfor ikke. Se den her: Nike Air Jordan 1 High "Gore-Tex Light Curry"

Hvorfor er Air Jordan-sko så populære?

I 1984 førte Michael Jordan Chicago Bulls til en ubesejret sæson og et NBA-mesterskab. Det var det første af seks mesterskaber for Jordan i løbet af sin karriere som spiller. Air Jordan-serien af basketballsko er vokset gennem årene. Sneakeranalytikere mener, at Michael Jordan og hans team designede Air Jordan-skoene af to grunde: for komfort og for stil. Disse to grunde gør Air Jordan-skoene populære. MJ bar Air Jordan-skoene i både sin spilletid med Chicago Bulls og med Washington Wizards. Ifølge Jordan er Air Jordan-sko et must-have for alle basketballspillere. MJ har modtaget en masse kritik gennem årene for sin kærlighed til Air Jordan-skoene. Men mange af nutidens bedste NBA-spillere bærer Air Jordan-sko eller har stået model til skoene i deres reklamer.

Nike Air Jordan 1 Mid

« Tilbage til Blog