Ferie sydpå, hvad du skal huske!

Ferie sydpå, hvad du skal huske!


3 minutters læsning

Du skal med stor sandsynlighed på ferie i år, og hvis du skal sydpå, har vi noget vigtigt at fortælle dig. Det er nemlig en ting, du helt klart skal huske til din ferie - de famøse Yeezy Slides! 

En evig trend

Hvis ikke du har hørt om Yeezy Slides endnu, kan vi afsløre, at de er det mest populære for tiden. De består af et simpelt stykke skummateriale, der er blødere end noget andet, du har prøvet. Lige præcis derfor er det de helt rigtige slides til din ferie. Udseendet er kanonfedt på dem, hvilket ikke kun gør dem egnet til stranden eller poolen, men også når du skal udforske omgivelserne på din feriedestination.


Yeezy Slide "Pure"

Yeezy Slide

2.599,95 kr

Yeezy Slide "Pure" er et stykke genialt fodtøj. Skal du have noget fedt fodtøj som du hurtigt kan tage på? Så er denne Yeezy Slide lige noget for dig. Du kan hurtigt hoppe i dem, hvis du skal ud med… læs mere

Føj til kurv


De helt rigtige farver

Yeezy Slides er udgivet i forskellige farver, og du kan med sikkerhed finde lige den rette for dig. Det er hovedsageligt jordnære farver, som disse slides udgives i, men du kan også finde nogle ret sprudlende farver, hvis dette ønskes. 

De forskellige farvekombinationer gør serien fungerer som det perfekte supplement til samtlige sommer outfits på din ferie, og når du engang hjemvender, vil du stadig få stor nytte af dem. De er nemlig de helt perfekte hjemmefutter.

Hvorfor er de så populære?

Serien er overdrevet populær, særligt om sommeren, men hvorfor mon? Hos Street Bill tror vi det skyldes det innovative design, samt det faktum at de virkelig er det lækreste at bevæge sig rundt i. Derudover er de så stilrene, at de kan benyttes til finere begivenheder foruden ikke at passe ind i den pågældende dresscode. 

Afsluttende ord

Vi kan varmt anbefale at tilkøbe et par Yeezy Slides, som du med garanti ikke vil fortryde. Du kan fange alle varianterne til en knivskarp pris her på siden, men vi må hellere få sagt, at du skal gå hele 1-2 størrelser op. Serien fitter enormt småt, hvilket ofte resulterer i at vi er nødsaget til at lave en ombytning, dette kan du dog slippe for, såfremt du husker på reglen om at gå op i størrelse.  

« Tilbage til Blog