Er det ved at være tid til nye sneakers igen?

Er det ved at være tid til nye sneakers igen?


3 minutters læsning

Hvis du så småt er begyndt at overveje hvilke sneakers skal være dit næste her til efteråret, vil vi gerne hjælpe dig på rette spor! 

For de fleste sneakerheads betyder årstidens skift fra sommer til efterår, at der skal nye sneakers til. Det skyldes at varme silhuetter atter bliver funktionelle igen, når vejret for alvor ændrer sig. Spørgsmålet er hvilke sneakers, som vi mener, kommer til at blive dette efterårs store hits. Vi har i hvert fald et par kandidater, vi satser hårdt på.

Nike Air Force 1

Der er ingen tvivl om, at Nikes bedst sælgende sneaker den hvide Air Force 1 kommer til at blive set flittigt i gadebilledet. Hos Street Bill har vi netop fået et kæmpe restock på denne klassiker, så vi kan imødekomme en forhåbentligt høj efterspørgsel. 

Modellen er alsidig, fordi den hvide farve kombineret med et tidsløst design aldrig går helt galt. Det betyder skoene kan bruges til alt fra festlige og fine arrangementer, såvel også til hverdagens udfordringer. 

Nike Air Force 1 havde 40-års jubilæum her i 2022, hvorfor modellen formegentligt aldrig går af mode.

Nike Dunk Low Judge Grey

Et af de nyeste Nike Dunk releases ventes også at blive en af de helt store hits henover efteråret og med al sandsynlighed også vintermånederne. På trods af navnet indikerer en grålig vibe, kan du godt tro om igen. Modellen består af brune nuancer, der blandes på allerbedste vis med et hvidt Nike Swoosh og mellemsål. Den elegante kombination af farver, kan vi allerede afsløre nu, har ramt et bred gruppe sneakerheads. Populariteten er ikke til at tage fej af, og vi kan sagtens forstå hvorfor.


Nike Dunk Low "Judge Grey"

Nike Dunk Low

2.599,95 kr

Denne Nike Dunk Low "Judge Grey" aka "Two Tone Brown" kommer i en lækker kombination af 2 forskellige nuancer brun samt hvide laces, Swoosh og mellemsål. Alt i alt passer dette super godt sammen.… læs mere

Føj til kurv


Nike Air Jordan 1 Mid Light Smoke Grey Anthracite

Denne Air Jordan 1 Mid har allerede været på markedet i en del måneder, og vi har kun mære en stor efterspørgsel på den allerede. Derfor forventes det også, at populariteten holder ved henover de kolde måneder, hvor neutrale farver bliver et oplagt valg. Anthracite minder til forveksling forbavsende meget om sin forgænger Nike Air Jordan 1 Mid "Smoke Grey" fra 2020. Sidstnævnte er blevet en dyr affære for de fleste, hvorfor et billigere og tæt på identisk andetvalg kun kan blive et hit.

Afrunding 

Dette var vores bedste bud på populære modeller henover efteråret, og vi glæder os til at følge op! 

« Tilbage til Blog