Går du meget op i sneakers? Så har vi en venlig anbefaling!

Går du meget op i sneakers? Så har vi en venlig anbefaling!


4 minutters læsning

I takt med det bliver mere og mere anerkendt at handle med sjældne og dyre sneakers, har vi forberedt nogle guidelines, eller snarere en venlig anbefaling, som vi oprigtigt føler sneaker entusiaster bør følge, så hele oplevelsen med sneakers bliver problemfri.

Køb et sikkert sted

Det er alfa og omega, at du kun køber sneakers på platforme, hvor du kan vide dig sikker på, at skoene du modtager er autentiske. For hvert enkelt sneaker release eksisterer der uanede mængder af gode kopier, som hurtigt kan ende i de forkerte hænder. Her refererer vi til sneaker entusiasten, der bare gerne vil have et par nye sneakers og har betalt markedsprisen, som derefter modtager et par falske sko. 

Først og fremmest vil det være svært at opdage, du har modtaget et par falske sneakers, faktisk opdager de fleste det først, når de vælger at sælge skoene videre. Har du været i den situation, har det med al sandsynlighed haft en negativ virke på din oplevelse med sjældne sneakers. Ligesom at dyre urer forfalskes til næsten perfektion, er det samme altså tilfældet med sneakers nu til dags. Derfor er til afgørende, du køber sneakers på sikre platforme som vores. På den måde vil du aldrig ende i ovenstående situation.


Nike Air Max 1 X Patta "Waves White"

Nike Air Max 1 X Patta

3.099,95 kr

Den 6. bølge er endelig landet. Her får du en fresh Nike Air Max 1 i samarbejde med det hollandske streetwearbrand Patta. Resultatet er en hvid og grå upper, med den velkendte cremede sål. Skift laces ud med de medfølgende… læs mere

Føj til kurv


Faktisk er der flere store platforme, som reklamerer med verificeret ægte varer, hvor det ikke altid er tilfældet. Dog skal man være opmærksom på, at det er mennesker som skal verificerer sneakers, hvorfor fejl altid vil komme i et eller andet omfang. Det bliver dog yderst vigtigt, at hvis et firma har lavet en fejl, at der er tilstrækkelig god service nok, til at du kan få en refundering eller et nyt par, hvilket leder os videre til næste punkt.

Service betyder alt

Har en virksomhed lavet en fejl, som har betydet, du har modtaget et falsk produkt, skal de hurtigt gøre op for dette. Derfor anbefaler vi altid, at du handler steder, hvor du ved, der er tilstrækkelig nok kundeservice. Det betyder både kundeservice over email, men i særdeleshed også via telefon. Dermed kan du hurtigt komme i kontakt med de ansvarlige, som forventeligt hurtigt vil rette op på fejlen. 

Vi er overbevidste om, at de fleste ønsker en service udover det sædvanlige, når der skal handles dyre sneakers i form af Jordans, Nike Dunks og mange andre brands, hvorfor det godt kan svare sig at betale lidt ekstra for sine sneakers velvidende om, at der ikke kommer problemer i form af uægte varer og/eller andre service ydelser forbundet med dit køb.

En tommelfingerregel 

Reglen når du skal handle dyre sneakers er, at hvis noget virker for godt til at være sandt, er det oftest tilfældet. Tænk dig derfor grundigt om, forinden du bestiller noget online, og om det ikke kan betale sig, at betale det ekstra for en enestående service og ro i maven.

Vi håber du vil tage vores samlede anbefaling til dig, som mellem linjerne er, at du udelukkende bør handle steder, hvor tingene er i orden. Det gælder ikke kun skoene selv, men også den eftersalgsservice, du kan forvente med dit køb. 

« Tilbage til Blog