Efterårs sneakers, den kolde årstid | 2022

Efterårs sneakers, den kolde årstid | 2022


3 minutters læsning

Efteråret er for alvor kommet til, og derfor skal vi naturligvis kigge på efterårs sneakers. Her refererer vi til sneakers, som vi mener, passer formidabelt sammen med det koldere og vådere vejr. Det er særligt neutrale og mørkere farver, der egner sig gennem efteråret, hvorimod foråret og sommeren giver oftest er der, hvor der er mulighed for at kunne style og bruge mere kulørte sneakers. 

New Balance

I takt med den stigende interesse på New Balance, skal vi selvfølgelig have et par New Balance sneakers med i indlægget. Vi har fundet det helt rigtige par, som vi mener formår at inkorporere alt det, der forbindes med efterår. Modellen hedder New Balance 550 Cream Black og kommer i et hvidt tema, der på allerfineste vis fuldføres gennem grålige og sorte detaljer. Dertil kommer en cremefarvet mellemsål, som giver silhuetten karakter.

Bliver vi i New Balance genren, har vi ligeledes et andet release i ærmet, som du er nødt til at kende til. Silhuetten kaldes New Balance 550 White Black Rain Cloud, og du kan finde et billede forneden af den. Denne udgivelse formår, ligesom ovenstående, at optage de mørkere elementer fra efteråret, hvilket afspejles på farvesammensætningen, der består af de neutrale farver som sort, hvid og grå. Et overkommeligt og mega cool valg til efteråret.


New Balance 550 "White Black Rain Cloud"

New Balance 550

1.399,95 kr

Waow! Vi er elle vilde med denne release af New Balance 550 "White Black Rain Cloud". Farvekombinationen af sort, hvid og grå kommer man langt med og kan kombineres med stort set alle outfits.  New Balance 550 må siges at være… læs mere

Føj til kurv


Nike Air Force

Nikes bedst sælgende sko nogensinde er den klassiske Air Force 1 i farven hvid. Du har med garanti set eller hørt om den et hav af gange, hvorfor den ikke kræver den store introduktion. Den er egentligt perfekt hele året rundt, men fordi det en relativ varm silhuet, bør den særligt blive brugt gennem vinterhalvåret. Silhuetten er perfekt til dagligdagsbrug, men kan også fint sammensættes med et jakkesæt, det kun fantasien, der sætter grænser på den tidsløse klassiker Nike Air Force

Vi har samtlige størrelser på lager i intervallet 38-46, derfor kan vi leverer indenfor 1-2 hverdage. Derudover er herrerstørrelserne ovenikøbet på tilbud i øjeblikket.

Air Jordan 1

En sidste sneaker, der absolut skal medregnes, når vi taler om efteråret, er den nyeste Air Jordan 1 Mid kaldet Olive Toe. Modellens farve er allerede afsløret af navnet, og det er altså en olivengrøn farve, der dominerer silhuetten her. Dertil kommer farvepaneler i sort og hvid, hvilket udelukkende komplementerer den grønne farve. Denne Jordan 1 er næsten lige udgivet, hvorfor prisen er super overkommelig.

Stay tuned

Vi kommer snarest med en sneakers til vinteren, derfor kan det altså godt betale sig at følge med fremadrettet!

« Tilbage til Blog