Dette års Nike Dunk Low? Vi er overbeviste.

Dette års Nike Dunk Low? Vi er overbeviste.


2 minutters læsning

Allerede i slutningen af 2021 begyndte der at florerer billeder på nettet af en olivengrøn Nike Dunk Low. Dette resultererede i, at en masse sneakerheads hurtigt farede op af sofaen for at begynde deres undersøgen på, hvornår de kunne forvente dette overdådige release ville udkomme.

Det er nu endelig sket, faktisk skete det allerede d.9 september, hvor modellen Nike Dunk Low "Medium Olive" blev gjort tilgængelig inde på Nikes hjemmeside klokken 9:00. Forventeligt nok, blev de udsolgt på rekordhurtig tid. Helt konkret gik der 2 minutter før skoene ikke længere var tilgængelig i alle størrelser, men sådan er gamet.

Nike Dunk Modellen

Modellen hedder som ovenfor beskrevet Medium Olive, og den kommer i en olivengrøn farve, der spiller til perfektion på alle tidspunkter af året. Om du skal til en festlig begivenhed med familie, vennerne eller noget helt tredje, vil du hurtigt opdage at farven passer elegant ind. Desuden er silhuetten også velegnet til hverdagsbrug, hvor de vil give fornyet liv til det mest basiske outfit.


Nike Dunk Low "Medium Olive"

Nike Dunk Low

1.499,95 kr

Nike Dunk Low "Medium Olive" er måske et af de mest clean releases i 2022. Her får du en Dunk i lækre olivengrønne farver, der passer perfekt til efteråret. Sneakeren er nem at rengøre, da den er konstrueret i læder… læs mere

Føj til kurv


Tilgængelighed

Modellen er på papiret døbt en kvindemodel, men dette skal ikke skræmme dig væk. Det betyder udelukkende modellen kun findes op til størrelse 44.5, hvorfor intervallet 42-44.5 også er de dyreste størrelser. Hvis du overvejer bare det mindste, at få fingrene i dette års Nike Dunk Low, anbefaler vi at gøre det nu. Det er en direkte no-brainer, fordi prisen vil stige helt absurd henover vintermånederne. Det er derfor nu, du har mulighed for, at købe modellen til en overkommelig pris, uagtet størrelsen.

Falder den i pris?

Denne silhuet kommer med garanti ikke til at falde i pris, den er kort sagt alt for eftertragtet. Den har dog en tilsvarende søster i høj version kaldet Nike Dunk High "Cargo Khaki", til dig der søger et lidt billigere alternativ til den lave version. 

Læs også: Nike Air Max Plus TN: En af de mest ikoniske sneakers nogensinde

« Tilbage til Blog