De nyeste sneakers - følg med! | Part 1

De nyeste sneakers - følg med! | Part 1


3 minutters læsning

Vi er for alvor trådt ind i et tidspunkt af året, hvor det bliver flyver ud med overdrevet fede sneakers. Faktisk er der kommet så mange på kort tid, at det kan være svært at navigere mellem mængden af dem. Derfor har vi lavet denne serie, som hele året rundt vil holde dig opdateret på de nyeste udgivelser, så du aldrig går glip af et release igen. 

En af de helt hårde!

Vi lægger hårdt fra start med en af de mest friske Jordans, som lige er udgivet. Det er en Jordan 1 Low med navnet Vintage Stealth Grey, og du kan se den forneden. Den består af en nuanceret grå farve blandet med hvide paneler. Modellen fuldendes med den cremefarvede sål, der også refereres til af navnet vintage. 

Modellen er lige akkurat kommet ud, hvorfor du kan forvente at fange den til en knivskarp pris. Vi er dog helt overbevidste om, at denne Jordan kommer til at stige voldsomt i pris, derfor skal du handle hurtigt!


Nike Air Jordan 1 Low "Vintage Stealth Grey"

Nike Air Jordan 1 Low

1.949,95 kr

Denne Nike Air Jordan 1 kommer i en mega clean og kølig colorway. Her får du en overdel i grå og hvid, samt en vintage cremefarvet sål.… læs mere

Føj til kurv


Glem nu ikke..

Nike Dunks følger bestemt fortsat med på det nyeste, og her tænker vi på en helt bestemt silhuet, der rigtigt formår at inkorporerer sensommerens milde varme. Det er en Nike Dunk fra Nikes bæredygtige serie Next Nature kaldet Lilac. Silhuetten er utrolig simpel, da den består af en blød lilla farve kombineret med hvide farvepaneler. Vi er kæmpe fortaler for dette nærmest eventyrlige release og har på fornemmelsen, at den kommer til at blive en af vores bestsellers.


Nike Dunk Low Next Nature "Lilac"

Nike Dunk Low Next Nature

3.299,95 kr

En længe ventet Nike Dunk Low Next Nature kommer her i en sprød lavendelfarve, kombineret med hvid. Next Nature serien kan købes med god samvittighed, da mindst 20% af skoen er produceret af genbrugsmaterialer. Køb dit par i dag med… læs mere

Føj til kurv


Sidst men ikke mindst

Vi har en sidste model med i dette oplæg, som du bliver nødt til at kigge lidt nærmere på. Den hedder Nike Dunk Low "Light Smoke Grey". Det er første gang nogensinde, at den berømte colorway Smoke Grey har fundet vej til en Nike Dunk. Resultatet skuffer bestemt ikke, modellen formår lige præcis at inkludere de elementer, som sneakersheads forbinder med farvesammensætningen.

Hvis du, ligesom os, ikke kan få nok at den stilrene grå silhuet, kan du allerede nu fange den forneden til en overkommelig pris!


Nike Dunk Low "Light Smoke Grey"

Nike Dunk Low

2.299,95 kr

En rigtig lækker Nike Dunk Low får du her i "Light Smoke Grey" varianten. De neutrale farver grå, hvid og sort gør, at du kan bruge disse til alle outfits. Det er altid lækkert at have et par kicks, hvor… læs mere

Føj til kurv


Bliv på linjen

Serien runder vi af her, da det ikke skal være for uoverskueligt at surfe efter sneakers. Du kan dog snart forvente en part 2, hvis du alligevel ikke helt har fået nok! 

« Tilbage til Blog