Butikken henover sommeren 2022

Butikken henover sommeren 2022


3 minutters læsning

Når det er godt vejr, og sommeren for alvor er kommet, kan vi tydeligt mærke et stigende antal af besøgende i butikken. Vi falder i samme kategori, som de fleste andre webshops, når det gælder sommerperioden, hvor de oplever et fald i salget online. Langt færre personer handler online, fordi de nu skal på ferie og derfor vælger at shoppe på deres valgte feriedestination. 

Vi satser på fællesskabet i butikken

I og med langt flere kommer og besøger os i butikken, som følge af at Aarhus også fungerer som feriedestination for mange turister. Særligt har vi haft en enorm mængde nordmænd, der alle absolut skulle se en masse Jordans i virkeligheden. 

Vi elsker når en masse kommer forbi og kigger i butikken, det giver en overdrevet fed vibe, når en vifte af sneakerheads samles under samme tag. Vi elsker at dele vores viden indenfor sneakers med dem, som måske ikke helt har kendskab til sneaker universet, vi alle elsker.

Vi har planer om at lave en række sjove tiltag henover sommeren, heriblandt lodtrækning om rabat på et par sko, gratis sneaker shields og andre accessories. Hvis du mangler noget at lave henover sommeren, skal du helt klart svinge forbi butikken!


Yeezy Slide "Pure"

Yeezy Slide

2.599,95 kr

Yeezy Slide "Pure" er et stykke genialt fodtøj. Skal du have noget fedt fodtøj som du hurtigt kan tage på? Så er denne Yeezy Slide lige noget for dig. Du kan hurtigt hoppe i dem, hvis du skal ud med… læs mere

Føj til kurv


Udvidet sortiment

En anden ting som gør butikken et besøg værd om sommeren, er de mange nye modeller og varianter, du vil støde på. Henover sommeren bruger vi mange ressourcer på, at tilføre fornyet liv til butikken. Det betyder en forøgelse af sortimentet, nye placeringer af sneakers og generelt en helt anden følelse, når du svinger forbi. Det er faktisk om sommeren, at vores sortiment er bredest. Hvis du gerne vil blive klogere på, hvad vi har tilgængeligt i butikken, kan du rette en henvendelse på info@street-bill.com, eller scoute siden for produkter med forventet levering på 1-2 hverdage. 

Afrundende ord

På trods af det varme vejr og dejlige dage ved standen, så håber vi alligevel, at du finder tid til at besøge os. Vi kvitterer med godt humør, gode snakke og den rette vejledning. 

« Tilbage til Blog