Vores bedst sælgende sneakers i år - indtil videre!

Vores bedst sælgende sneakers i år - indtil videre!


3 minutters læsning

Vi har efterhånden bevæget os ind i det seneste halvår af 2022, og derfor synes vi det kunne være interessant at kigge på de sneakers, vi har solgt flest af indtil nu. 

Nike Air Force 1 White

Vores bedst sælgende produkt sidste år er gået direkte med ind i indeværende år, det er selvfølgelig den hvide Air Force 1, som også er Nikes bedst sælgende produkt nogesinde, hvorfor det ikke kommer som en overraskelse, at denne igen lander på førstepladsen. Det er en ikonisk model, som på trods af prisstigninger stadig formår at være alle sneakerheads fortrukne sneaker. Vi er efterhånden ved at være indforstået med, at der altid vil være en enorm efterspørgsel på denne model, hvilket også er årsagen til, at vi altid sørger for at have mange på lager. Dermed skal du ikke vente længe, når du først har lagt en bestiling på den alsidige silhuet!


Nike Air Force 1 "White '07"

Nike Air Force 1

1.199,95 kr

Nike Air Force 1 Low "White '07" blev udgivet i 2007, men er fortsat i produktion, produktet er essentielt samt en stor del af Nikes varemærke. Skoen har været ekstraordinært populær siden udgivelsen. Det er faktisk den mest solgte silhuet… læs mere

Føj til kurv


AF1 Lucky Charms

Det næstmeste solgte produkt minder til forveksling rigtig meget om den helt hvide Air Force 1, som er vores absolutte bestseller. Den går med navnet Nike Air Force 1 Lucky Charms og er anerkendt for sine guldbelagte vedhæng langs siden af silhuetten. Vedhængene består af forskellige smykker, heriblandt et Nike Swoosh, en Nike boks og en basketball. Vedhænget er overdrevet fedt, og skiller modellen ud fra mængden, men det kommer også med en pris. Det er nemlig ikke altid, at vi oplever vedhænget er særlig slidstærkt, hvilket er en skam, når det gælder fodtøj, som er nødsaget til at være slidstærkt. Med det sagt forstår vi dog fortsat hvorfor, at så mange har valgt at slå til på disse unikke sneakers.



AJ1 Mid Anthracite 

Vores tredje bedst sælgende produkt indtil videre kan ikke komme som nogen overraskelse. Det er den eneste Jordan på vores top 3 liste, hvilket vi ikke helt havde regnet med. Den har navnet Air Jordan 1 Mid Light Smoke Grey Anthracite og bliver i daglig udtale blot refereret til som Anthracite. Modellen fungerer til alle stilarter, da den kommer i en farvekombination bestående af hvid, sort og grå. Vi har i lang tid kunne mærke, at vores kære kunder har haft stor interesse for modellen her, hvorfor den med garanti også kommer til at stige i pris. Generelt set er grå sneakers og andre neutrale farver altid et kæmpe hit, fordi de passer til samtlige outfits, og derfor har et bredt gøremål. Du kan stadig nå at fange dette brandvarme release til en god pris forneden!


Nike Air Jordan 1 Mid "Light Smoke Grey Anthracite"

Nike Air Jordan 1 Mid

1.999,95 kr

Endnu et vanvittigt fedt release fra Nike. Forgængerne i denne colorway er uden sammenligning steget rigtig meget i pris. Jordan 1 Smoke Grey varianterne fortsætter med at være en populær colorway i 2022, med god grund. De neutrale farver passer… læs mere

Føj til kurv


Vi vil omkring årets udgang lave et andet blogpost om vores bedst sælgende produkter, for at gøre status med om tingene har ændret sig. Indtil da kan du frit læse vores mange andre posts, hvor du kan blive meget klogere på sneaker universet!

« Tilbage til Blog