Adidas Yeezy Boost 350 | Alt, hvad du behøver at vide

Adidas Yeezy Boost 350 | Alt, hvad du behøver at vide


5 minutters læsning

Adidas Yeezy Boost 350 er en af Adidas' mest hypede udgivelser i år. Efter succesen med adidas Yeezys sidste år, er Yeezy 350 kommet til live igen. Da efterspørgslen på Yeezy 350 stiger dag for dag, er vi her for at forklare alt, hvad du behøver at vide om Yeezy 350. Læs videre for at finde ud af mere om Yeezy 350.

Hvad er Adidas Yeezy Boost 350?

Adidas Yeezy 350 er den seneste tilføjelse til Kanye Wests skosortiment. Yeezy 350 kan ved første øjekast ligne alle andre Yeezys, men der er masser af forskelle mellem denne og de andre sneakers fra Yeezy. 350'eren er en moderne udgave af den originale Yeezy Boost-model. 350 indeholder en strikket overdel med et unikt vævet panel på siden, mens tåkappen er helt overtrukket med et fedt, trykt mønster. Med introduktionen af Yeezy 350 er Yeezy-linjen blevet udvidet til at omfatte sneakers til både mænd og kvinder. Adidas Yeezy 350 vil være en af årets mest hypede sneakers. Den har potentiale til at blive en af de bedst sælgende sneakers nogensinde. Det var også en af de mest ventede sneakers i 2016. Den har potentiale til at blive en game-changer for Adidas og Kanye West.

Hvorfor er Adidas Yeezy 350 så speciel?

Først og fremmest vil Adidas Yeezy 350 være den sneaker, som Yeezus selv vil bære. Kanye West var en af de første berømtheder, der støttede Adidas Originals, og vi kan kun spekulere i, hvor stor indflydelse han havde på designet af 350'eren. Det er også første gang, at Adidas udgiver en sko i Yeezy-linjen med et specifikt køn (350'eren til mænd og kvinder). Adidas Yeezy 350 er også første gang, at Adidas har skabt en linje af sko til børn. Adidas Yeezy 350 er virkelig anderledes. Adidas Yeezy 350 er også en af de mest hypede sneakers i år. Den har potentiale til at blive en af de bedst sælgende sneakers nogensinde.

Adidas Yeezy Boost 350 White

Adidas Yeezy Boost 350 White er den første Yeezy-sneaker, der er blevet udgivet. Den hvide colorway blev først spottet under Kanye Wests New York Fashion Week-præsentation i februar. Den blev frigivet til butikkerne i maj. Adidas Yeezy Boost 350 White er en enkel, men solid sneaker. Sneakeren er bygget op omkring en hvid strikket overdel med et detaljeret hæloverlay, matchende gule accenter på indersålene og en gul mellemsål. Adidas Yeezy Boost 350 White er en nem sneaker, der er god til hverdagsbrug.

Adidas Yeezy Boost 350 Black

Adidas Yeezy Boost 350 Black er en af de mere populære sneakers af Adidas Yeezy Boost 350. Adidas Yeezy Boost 350 Black har det samme vævede design som Adidas Yeezy Boost 350 White, men tilføjer en sort farve til blandingen. Adidas Yeezy Boost 350 Black er en simpel sneaker, men ser godt ud til næsten ethvert outfit. Sneakeren er bygget op omkring en helt sort vævet overdel, med et sort hælovertræk, matchende sorte accenter på indersålene og en sort mellemsål. Adidas Yeezy Boost 350 Black er en nem sneaker, der er god til hverdagsbrug.

Adidas Yeezy Boost 350 Rose Gold

Adidas Yeezy Boost 350 Rose Gold er den tredje colorway af Adidas Yeezy Boost 350. Adidas Yeezy Boost 350 Rose Gold er en lysende gylden colorway, der er sikker på at skille sig ud i enhver samling. Sneakeren er bygget op omkring en Pink strik overdel, med en Pink hæl overlay, matchende Pink accenter på indersålene og en Pink mellemsål. Adidas Yeezy Boost 350 Rose Gold er en nem sneaker, der er fantastisk til hverdagsbrug.

Konklusion

Adidas Yeezy 350 er en af de mest hypede sneakers i år. Den har potentiale til at blive en af de bedst sælgende sneakers nogensinde. Adidas Yeezy 350 er en moderne udgave af den originale Yeezy Boost-model. Den har også et unikt vævet design og er første gang, at Adidas har udgivet en sko i Yeezy-linjen med et specifikt køn (350'eren til mænd og kvinder). Hvis du er interesseret i Adidas Yeezy 350, er der et par ting, som du skal huske på. For det første skal du sikre dig, at du bestiller den rigtige størrelse ud fra størrelsesretningslinjerne på Adidas Originals' hjemmeside. Du skal også sørge for, at du bestiller dine Yeezy 350 sneakers, så snart de bliver tilgængelige. Alle tre Adidas Yeezy Boost 350 sneakers forventes at udkomme stort set samtidig, så du vil ikke gå glip af dem. Hvis du er interesseret i Adidas Yeezy 350, er det nu et godt tidspunkt at købe et par. Efterspørgslen på Adidas Yeezy 350 stiger dag for dag, så du vil få sværere ved at finde et par Adidas Yeezy 350 sneakers, når de bliver tilgængelige.
Se 10 fede måder at snørre dine Yeezys herunder.

« Tilbage til Blog